+380 67 8485881
nataliya.kotulska@rogearson.com

2 Feb 2022

Чого нам бракує для досягнення поставлених цілей? Нейроменеджмент.

NeuroManagement – іноді також відомий як Neuro Leadership або Neuro Coaching – це кардинально новий підхід в управлінні персоналом, який базується на знаннях про роботу мозку людини. Останні дослідження мозку надають нам більш ефективні методи управління собою та персоналом.

Наприклад, тапер ми знаємо, що позитивний та негативний зворотний зв’язок від керівника погіршує ефективність людей. Що маленьке заохочення мотивує набагато сильніше за велике заохочення, а велике заохочення може взагалі демотивувати. Що самими ефективними є керівники, які менше керують.

І сьогодні ми чуємо часто від керівників, що співробітники скаржаться на високу тривожність, яка негативно впливає на настрій та продуктивність. Впоратися з цим за допомогою традиційного менеджменту неможливо.

Тому ми вивчили багато останніх досліджень з нейроменеджменту та підібрали методики з когнітивно-поведінкової терапії, щоб розробити якісний тренінг, в якому кожний охочий зможе покращити свою особисту продуктивність.

Практично ми всі з вами маємо зараз великі навантаження та напружені графіки. Часто залучені одночасно в декількох проєктах та вимушені постійно перемикатися з одного проєкту на інший. Через такі навантаження на психіку, в нас може підвищуватися тривожність через страх не впоратися. Такий неприємний та напружений стан заважає нам тримати фокус на важливих завданнях та отримувати задоволення від роботи. Прості та банальні слова не нервуйся, не переживай так сильно, все буде добре або просто розставляй пріоритети, на жаль, не допомагають. Хоч принцип роботи мозку в усіх людей однаковий, та кожен з нас має свій особистий ґрунт (дитинство та досвід), на якому зростають страхи, невпевненість в собі та слабкий самоконтроль.

До речі, а ви знали, що відсутність достатньої кількості розваг у вашому житті заважає досягати поставлених цілей?

Якщо ви постійно працюєте, маєте виснажливий графік та думаєте більшість часу про роботу, ваш ресурс спрямовувати себе на ціль, вичерпується. І тоді ви починаєте жерти, якщо хочете схуднути, пропускаєте тренування в фітнес-клуб. Забиваєте на важливі великі довготривалі професійні задачі та прокрастинуєте. Нещодавні дослідження довели нам, що повсякденні дії (прийняття рішень та спроби справити хороше враження на партнерів чи команду) регулярно виснажують наші ресурси самоконтролю. Тому замість того, щоб сварити себе та вважати невдахою, краще поповніть ці ресурси.

Ви дійсно не можете схуднути, кинути курити або почати регулярно вчити англійську через те, що витратили весь самоконтроль для успіху на роботі? Саме так! Самоконтроль – це м’яз, якому треба давати відпочивати, а потім знову можна тренувати. Успішні люди, які вміють досягати поставлених цілей вміють поповнювати та тренувати цей м’яз.

Хочете навчитися, приходьте на тренінг “Нейроменеджмент. 11 секретів підвищення особистої продуктивності Лідера”. Далі про нейроменеджмент ще буде….#coaching #coach #бизнестренинг #бізнестренінг #таймменеджмент #нейроменеджмент #бизнескоучинг

хочу на тренінг